JOGI NYILATKOZAT

  1. Üzemeltető / Tulajdonos

Jelen weboldalnak, ( www.macsupport.hu, továbbiakban “Weboldal”) és annak minden tartalmának üzemeltetője és tulajdonosa a Support & Solutions Kft., 1164 Budapest, Csókakő utca 8., továbbiakban “ Üzemeltető” vagy “Tulajdonos”.  A “Macsupport” márkanév alatt elérhető szolgáltatásokat a Support & Solutions Kft, vagy annak alvállalkozói végzi.

 

  1. Tartalom / Szellemi tulajdon

2.1 A Weboldal tartalma – teljes terjedelmében – az Üzemeltető tulajdona, annak felhasználására csak a Support & Solutions Kft.-hez tartozó más weboldalak számára ad lehetőséget. Az oldalon található szöveges tartalom sokszorosítása, kereskedelmi célra történő felhasználása, terjesztése, nyilvánosan történő előadása, átdolgozása minden esetben jogi lépéseket von maga után. A Tulajdonos fenntartja a Weboldalról (illetve azon aloldalairól) letöltött szöveges anyagok tulajdon és szerzői jogát.

2.2 A Weboldalon – és a hozzá kapcsolódó aloldalakon – közölt tartalom helyességéért, pontosságáért, teljességéért az Üzemeltető felelősséget nem vállal.

2.3A Felhasználó tudomásul veszi, hogy a  www.macsupport.hu oldalon – és a hozzá kapcsolódó aloldalakon – található információkat és tartalmakat saját felelősségére és kockázatára használhatja fel.

2.4 Cégünkkel történő levelezések minden esetben bizalmas információnak minősülnek, azok terjesztése, sokszorosítása, nyilvánosságra hozása, adataival történő visszaélése minden esetben jogi következményt von maga után. Email címeink “@macsupport.hu” végződésűek.

2.5 A Weboldalon közölt tartalom / adatok tájékoztató jellegűek, pontos részletekért kérjük keressen fel minket.

2.6 A Weboldalon közölt árak változtatásának jogát az Üzemeltető minden esetben fenntartja, azok csak tájékoztató jellegűek.

 

  1. Felelősség kizárási okok

3.1 Az Üzemeltető nem vállal felelősséget az oldal technikai hibájából bekövetkezett károkért / anyagi károkért. Ide tartozik az esetleges megrendelések meg nem érkezése, az email-ek / üzenetek szerverről történő törlődése, az esetleges internetes fizetés meghiúsulása, az oldal elérhetetlensége.

3.2 Az Üzemeltető nem vállal felelősséget az oldalon – és a hozzá kapcsolódó aloldalakon –közölt tartalmak / adatok hibájából, hiányosságaiból eredő kárért, kártérítési / kártalanítási igényekért és bármilyen anyagi veszteségért.

3.3  Az oldalon esetlegesen megjelenő hirdetések, vagy hivatkozások, amelyek egy – a www.macsupport.hu oldalától független – oldalra irányítanak, azokon az adott oldal adatkezelési szabályai irányadóak. Az ilyen oldalakon közölt tartalomért az Üzemeltető semmilyen felelősséget nem vállal.

3.4 Az Üzemeltető nem vállalja a felelősséget a telefonon tett megrendelések nyomonkövetésére, az ezekből bekövetkező esetleges károk / kártalanítások rendezésére. Megrendelés kártalanítására csak emailes megrendelések esetén van lehetőség.