ADATMENTÉS

BÍZD SZAKÉRTŐKRE – MAC ADATMENTÉS

Véletlenül törölt adatok, sérült HDD, beázott számítógép, villámcsapás, sérült olvasófej… Megannyi módja lehet adataid elvesztésének, de azok nem minden esetben vesztek el végleg! Mac adatmentés profi eszközökkel, és biztonságtechnikai megoldásokkal szakemberektől! Nagyon fontos, ha adatvesztés történt ne használd tovább a számítógépet, mert ezzel nagy mértékben csökkented a mentés lehetőségét. Készíts folyamatosan biztonsági mentéseket, ha nem tudod hol kezdj neki, vedd fel velünk a kapcsolatot!

  • Mac adatmentés (HDD, SSD)
  • Pendrive, memóriakártya, SSD adatmentés
  • Adatmentés iPhone-ról, iPad-ről
  • Törlés, formázás, úrjatelepítés utáni adatmentés
  • Vírustámadás utáni adatmentés, visszaállítás
Mac adatmentés

HORDOZHATÓ MAC

Laptopok esetén több opciót is megpróbálhatunk a fizikai beavatkozás előtt, ilyenek például a másik eszközzel való hozzáférés, a merevlemez külső meghajtóként történő csatlakoztatása, recovery partíció-n keresztüli hozzáférés és a szoftveres adatmentés. Amennyiben ezek közül egyik sem vezet eredményre, úgy szerződött partnerünkön keresztül fizikai beavatkozás útján végezzük el a Mac adatmentését, legyen szó HDD-ről vagy SSD-ről. Nem tudjuk hangsúlyozni mennyire fontos, hogy függeszd fel a gép használatát ha adatvesztést tapasztalsz!

ASZTALI GÉPEK

Asztali gépek esetén a lehetőségeink nagyjából ugyan azok mint a hordozható gépeknél, annyi különbséggel, hogy itt előfordulnak 3,5″-os meghajtók is. Egy iMac bontása igencsak bonyolult művelet, nem ajánlott célszerám nélkül nekiállni, mert az adataink után a gépünket is könnyedén elveszíthetjük. Nagyon fontos, hogy azonnal függesszük fel a készülék használatát a hiba észlelése után! Mac adatmentés szolgálatásunk keretén beül a helyszínen próbáljuk meg visszahozni adataid, ameilyen hamar csak lehet!

iOS KÉSZÜLÉKEK

iOS készülékeknél a lehetőségeink a számítógéphez való csatlakoztatásban nagyjából ki is merül, de partnerünk több ízben hajtott végre sikeres visszaállítást törött, elázott és darabokra esett készülékekről is. A hiba forrása sok mindenből fakadhat, de itt is nagyon fontos, hogy az adatvesztés realizálása után semmiképpen ne használjuk tovább a készüléket, mert ez nagyban csökkenti a mentés lehetőségét! Célszerű hetente biztonsági mentést készíteni az iPhone / iPad készülékedről, így is megelőzve az adataid esetleges elvesztését, kiegészítve ezt egy iCloud backup-al!