ELADÓ KÉSZÜLÉKEK

ELADÓ APPLE KÉSZÜLÉKEK

Egyedi lehetőség új ügyfeleknek

Új ügyfeleinknek személyesen szállítjuk ki a MacBookokat, és egy óra díjmentes supportot biztosítunk, melyek a következők lehetnek: betanítás (újaknak a Mac OS területén), adatköltöztetés, alkalmazások migrálása korábbi Mac készülékről, hálózati és szerver beállítások. Minden megkeresésre egyedi ajánlatot adunk, igyekszünk a rendelés nagyságához megfelelő szolgáltatási csomagot biztosítani. Ha esetleg más eladó Apple készülékek után érdeklődsz, amit feljebb nem találtál meg, akkor is vedd fel velünk a kapcsolatot, biztosan be tudjuk szerezni!

  • 12 hónap Apple garancia
  • Többnyelvű billentyűzet
  • Piaci ár alatt
  • 1 óra díjmentes support új ügyfeleknek
  • akár 24 órán belül kiszállítva

EGY PÁR SOR AZOKNAK AKIK “FÉLNEK” A MAC-TŐL

Sok ügyfelünknek, akik nem Mac-et használnak az a félelme, hogy nem fog érteni a géphez, nem fogja tudni megszokni. Ilyenkor mindig azt a kérdést szoktuk feltenni, hogy “az iPhone-hoz értett amikor megvette?”. A válasz általában az, hogy nem.

Miért a Mac OS?

A Mac OS egy sokkal egyszerűbb, és átláthatóbb operációs rendszer mint a Windows, és a fő előnye (amit nem tudunk eléggé hangsúlyozni), hogy itt egy operációs rendszer van egy számítógéphez, ellentétben a Windows-al, ahol egy rendszer van 1000 féle készülékre. Ilyenkor elkerülhetetlen az, hogy kompatibilitási problémák merüljenek fel a sok különböző felhasznált hardver miatt, míg az Apple folyamatosan egy gépcsaládra optimalizálja a saját szoftverét.

Alternatívák!

Tény és való, léteznek olyan programok, alkalmazások amelyek csak Windows alatt futnak, de biztosan van rá Mac-es alternatíva. A másik szempont ami bizonytalanságot szokott okozni, a megfelelő kompatibilitás a vállalati környezetben, de ezért vagyunk Mi!

Próbáld ki!

Nálunk lehetőséged van egy Macintosh kipróbálására is, ha nem tetszett, vagy nem tudtad teljes értékűen használni, csak egy csekély bérleti díjat számítunk fel érte! Ha bizonytalan vagy, vagy esetleg kérdéseid merültek fel, keress fel Minket, biztosan fogunk tudni segíteni!

Eladó Apple készülékek