Apple szerviz

APPLE SZERVIZ

APPLE SZERVIZ – GYÁRI ALKATRÉSZEK, GYORS JAVÍTÁS

Ha a hibát nem tudjuk a helyszínen orvosolni, hivatalos Apple szerviz foglalkozik szeretett készülékeddel a továbbiakban, csak így tudjuk garantálni a gyári alkatrészek beszerelését. Fontos tudni, ha nem hivatalos szervizben javíttatsz, a készüléked garanciáját veszti. Sok esetben a már nem garanciális készüléket is visszautasítja a hivatalos Apple szerviz, ha korábban más által volt javítva a gép. Ha rajtunk keresztül kéred a javítást, kaució nélkül tudunk cseregépet biztosítani kedvező bérleti feltételekkel.

Miért érdemes rajtunk keresztül javíttatnod?

  • Nem kell szervizbe menned, felvesszük és vissza is visszük a készüléked
  • Nem maradsz iPhone / MacBook nélkül
  • Gyári Apple alkatrész kerül a javításra leadott eszközödbe
  • 6 hónap garancia a cserélt alkatrészre
  • Prioritást élvezünk a szervizben
  • Segítség a javítás választásának eldöntésében

Javítás

Készüléked megérdemli a törődést, érdemes a gyári alkatrészeket a megfelelő környezetben beépíteni, szakértő, gyártó által is hitelesített Apple szerviz technikusok által. Egy iMac bontásakor például a teljes kijelző eltávolításra kerül, amihez nagyon speciális eszközök szükségesek, ezek a legtöbb hazai szervizben nem állnak rendelkezésre. Ha gazdaságos a javítás, érdemes mindenképpen ezt választani, hiszen Apple készüléked biztosan sokáig ki fog még szolgálni!

Nem gazdaságos javítás

Minden műszaki termék esetében eljön az a pont amikor már nem érdemes többet költeni rá, esetleg a sérülés olyan mértékű, hogy a cserélt alkatrészek értéke már egy új készülékével vetekszik. Ilyenkor nem szoktuk a javítást javasolni, érdemes inkább beszámítani egy új készülékbe, melyre Nálunk lehetőséged van. Igyekszünk mindig jó árat adni Apple készülékedért, főként ha tőlünk viszed az újat. Tekintsd meg MacBook árainkat!

Régi & Elavult

Az Apple csak egy bizonyos ideig gyárt alkatrészeket a készülékeihez, erről részletesen itt olvashatsz. Ha esetleg ezek közül rendelkezel valamelyik termékkel és még szeretnéd javíttatni, keress fel minket, biztosan találunk arra is megoldást. Apple rajongók révén nekünk is van jó pár készülékünk a 2000-es évek előttről :). Ha esetleg van hasonló készüléked, írj nekünk, lehet, hogy múzeális értéken is megvesszük!