TELJESÍTMÉNY NÖVELÉS

MAC UPGRADE – KIHOZZUK BELŐLE A LEGTÖBBET

Készüléked lassulásának lehet hardveres oka is, de egy kis ráfordítással jobb lehet, mint az újak. Keress fel minket, és megmondjuk mit lehet kihozni a gépedből, akár fillérekből is!

  • MacBook SSD bővítés akár 1TB-t méretig
  • Macbook Memória bővítés
  • Operációs rendszer optimalizálása, újratelepítése, downgrade
  • Mac upgrade – Optibay beépítésével
  • Magasabb fordulatszámú HDD beépítése

SSD BESZERELÉS

Az SSD nagy előnye a hagyományos merevlemezekkel szemben, hogy nincs bennük mozgó alkatrész, így sokkal gyorsabb írási és olvasási sebességre képes. Lehetőséged van a HDD lecserélésére, ebben az esetben a merevlemez helyére kerül az SSD. Azonban ha szükséged van a tárhelyre, az optikai meghajtó eltávolításával a gép mind a két tárolót kezelni tudja!

MEMÓRIA BŐVÍTÉS

A mai weboldalak és programok sokkal több fizikai memóriát igényelnek a gördülékeny munkavégzéshez mint pár évvel korábban. Ha géped lassulását tapasztalod, érdemes elgondolkozni a memória bővítésén, így új erővel ruházhatjuk fel a gépet, és még egy sokáig működőképes eszközt fogunk kapni! Írd meg nekünk a Mac-ed pontos típusát, és pár órán belül ajánlatot adunk a lehetőségeidről!

OS KIVÁLASZTÁSA

Ahogy a telefonoknál is, a gépeknél is eljön az a pillanat amikor már nem érdemes a legfrisseb operációs rendszert telepíteni, mert géped bosszantóan lassú lesz. A jó hír azonban, hogy itt lehetőség van korábbi verziót visszaállítani, és még egy sokáig gondtalanul működő Mac-et varázsolni fillérekből. Ha szeretnéd visszaállítani korábbi OS-re a géped, keress fel minket, és tájékoztatunk az opciókról!

Mac upgrade

A HDD HÁTRÁNYAI

A HDD-k (merevlemez) a mozgó alkatrészek miatt sajnos egy idő után tönkremennek / elhasználódnak. Az olvasófej meghibásodása, a lemeztányér kopása, a csapágyak elhasználódása, ezek mind elkerülhetetlenek a hagyományos merevlemezek esetén. Főként igaz ez a magasabb fordulatszámon dolgozó eszközök esetében. Sűrűn előfordulnak szektorhibák, fájlrendszer hibák és adatvesztés is. Ha ilyen káreset következett be, keress fel minket, adatmentés szolgáltatásunk keretén belül megpróbáljuk megmenteni elvesztett adataid, nagy százalékban teljes sikerrel!