Shipping Information

Oldalunkon leadott megrendelésed során az alábbi szállítási módok közül választhatsz:

 

Házhoz szállítás futárszolgálattal

Az ország egész területére kiszállítjuk megrendelt terméked, melynek szállításáról  futárszolgálat gondoskodik. Minden nettó 50.000 Forint feletti rendelés esetén a szállítási költséget mi vállajuk. Amennyiben a megrendelt termék nem érhető el központi raktárunkban, tájékoztatunk a szállítás várható idejéről. A megrendelt terméket a futárszolgálat a felvételt követő 1-2 munkanapon belül szállítja, a kiszállítás várható idejéről Ők tudnak tájékoztatást adni. Partnereink: MPL, Trans-O-Flex. Pest megye területén új ügyfeleinknek a készülékeket személyesen szállítjuk, és egy óra ingyenes supportot biztosítunk mellé!

 

Személyes átvétel irodánkban

A megrendelt terméket személyesen is átveheted budapesti irodánkban / raktárunkban. ( 1101 Budapest, Pongrác út 15. ). A termék beérkezéséről email-ben vagy telefonon tájékoztatunk. Átvevő pontunkon csak készpénzzel tudsz fizetni, legfeljebb bruttó 600.000 Forint értékig.

 

Visszaküldési információk

Oldalunkon leadott rendelésed átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül elállhatsz a vásárlástól. A termék csomagolását és kiegészítőit feltétlenül őrizd meg a termék eredeti számlájával. A termék beérkezése után, amenniyben azon semmilyen, az elállástól való kizáró okot nem találunk, visszautaljuk a termék vételárát a  fizetéskor használt bankszámlára. Készpénzes fizetés esetén az általad megadott bankszámlaszámra.

 

FIZETÉSI MÓDOK

 

Banki átutalás

Az oldalunkon megrendelt termékeket előreutalásos fizetéssel tudod kiegyenlíteni. A megrendelés beérkeztét követően proforma számlát állítunk ki, amelyet pdf formátumban email-ben elküldünk Neked, a fizetési információkkal. A számla kiegyenlítése után megkezdjük a rendelés teljesítését.

 

Utánvét

Rendelésed lehetőséged van utánvéttel is fizetni, ebben az esetben a vételárat a futárnak kell készpénzben vagy bankkártyával fizetned. Szállítiónknál  minden esetben garantált a terminál megléte, így Neked nem kell a fizetési mód miatt aggódnod.

 

Személyes átvétel átvevő pontunkon

A megrendelt terméket személyesen is átveheted raktárunkban / átvevő pontunkon. Itt csak készpénzes fizetésre van lehetőséged, előre egyeztetett időpontban.

 

Szállítási és fizetési tájékoztató
 1. Amennyiben a megrendelt terméket házhosszállítással szeretnéd átvenni, a termék vételárán felül az esetleges szállítási díj is kiszámlázásra kerülhet. Nettó 50.000 Forint vásárlás felett a szállítási költséget mi vállaljuk. Ennél kisebb rendelés esetén Magyarországon belül nettó 2.000 Forint szállítási díjat számolunk fel.
 2. Rendelésed elküldésekor meg kell adnod a fizetési módot, amely lehet banki átutalás, utánvét, vagy személyes átvátel (készpénz) átvevő pontunkon.
 3. A számlát a termékkel együtt, annak kiszállításakor kézbesítjük, előre utalás esetén az összeg beérkeztekor.
 4. Banki átutalás esetén a kivánt termékről proforma számlát állítunk ki, amelyet emailben, PDF formátumban elküldünk. Kérünk, hogy a számla kézhezvételét követően utald át a számlán szereplő összeget, a közleményben pedig tüntesd fel a proforma számla sorszámát a könyebb beazonosíthatóság, és a szállítás minél előbbi megkezdésének érdekében. Amint az összeg jóváírásra került a bankszámlánkon, megkezdjük a rendelés teljesítését.
 5. Utánvétes rendelés esetén a szállítónak tudsz fizetni készpénzzel vagy bankkártyával. A szállító nem köteles a terméket átadni, amíg az összeget (termék ára + esetleges szállítási díj) ki nem fizetted. Készpénzes fizetés esetén a felső limit 2.000.000 Forint.
 6. Amennyiben a megrendelt termék készleten van, úgy azt akár 24 órán belül kiszállítjuk Neked. Szeretnénk tájékoztatni, hogy a garantált szállítási idő minden esetben 60 nap, de természetesen törekszünk arra hogy minél előbb teljesítsük rendelésed.
 7. A termék elérhetőségéről, és a szállítás várható idejéről igyekszünk minden esetben a lehető legpontosabb információval szolgálni vásárlóink részére.
 8. Amennyiben a rendelt terméket már átadtuk a csomagküldő szolgálatnak, úgy a szállítási hely és idő módosítása csak a futárszolgálat ügyfélszolgálatán keresztül lehetséges. A szállítás módosításához szükséged lesz a csomagszám megjelölésére, amelyet a szállítási értesítőben küldünk Neked.
 9. A vásárló köteles kézbesítési címként olyan címet megadni, ahol a csomag átvételét biztosítani tudja. A pontatlan adatközlésből eredő szállítási késedelmekért, vagy a kézbesítés lehetetlenüléséért az eladó semmilyen felelősséget nem vállal.
 10. A vásárló köteles a csomag átvételekor annak teljes tartalmát tételesen összevetni a számlán szereplő tételekkel, és hiánytalan teljesítés esetén az átvételi elismervényt aláírásával hitelesíteni. Amennyiben az átvételi elismervény aláírása megtörtént, mennyiségi hiányosságokra vonatkozó reklamációt nem áll módunkban elfogadni.
 11. A szállító elsősorban a rendelésben megadott átvevő személynek kézbesíti a csomagot. A rendelésben megadott átvevőtől eltérő személy részére a Szállító csak abban az esetben kézbesítheti a küldeményt, ha az átvevő rendelkezik egy teljes bizonyító erejű meghatalmazással az áru átvételére. Az átvevő köteles a meghatalmazás eredeti példányát a Szállító részére átadni. A Szállító nem köteles a dokumentum valódiságát ellenőrizni.